COLOURBOX6180769Totalkredit sætter priserne op fra 1. juli 2016. Det giver endnu større forskel på de dyreste og billigste lån til dit hus.

Er det ikke peanuts vi snakker om??

Hvis Peanuts er en VW Up, så er det peanuts. Med at afdragsfrit F1 lån er prisforskellen de første 10 år ca. 100.000 kr. med et lån på 2 million kroner. Det er forskellen på det dyreste og billigste lån.

Har du afdrag på dit lån og f.eks. har et F1 lån, kan du med et lån på 2 millioner kroner spare ca. 150.000 kr. over 30 år.

DET ER MANGE PENGE

Har din bank gavn af prisstigningerne?

Nykredit, der ejer Totalkredit begrunder forhøjelsen med højere kapitalkrav, børsnotering mv. I det brev, de har sendt til kunderne, er der en ting de IKKE nævner: Bankernes provision stiger også.

Nykredit har et samarbejde med mange banker, der sælger deres kreditforeningslån. De får ca. halvdelen af bidraget retur fra Totalkredit. Når bidraget stiger, så stiger bankens indtjening.

Har du et lån på 2 millioner kroner i Totalkredit, stiger din banks indtjening på dig med ca. 3.500 kr. pr. år.

DET ER MANGE PENGE

GØR NOGET – NU

Find et billigere alternativ. Blandt andet Jyske Bank har billigere alternativer.

Du bør også forhandle med din bank om nogle af de andre produkter du har i banken. Hvorfor skal deres indtjening stige, bare fordi Totalkredit sætter deres satser op?

Kan jeg ikke lave et Nykredit lån i stedet for et Totalkredit lån?

NEJ.

I 2014 faldt der en dom i en konkurrencesag, hvor Nykredit ikke måtte hæve det løbende gebyr på deres realkreditlån.

Sjovt nok gælder dommen ikke Totalkredit. Derfor har Nykredit selvfølgelig besluttet, at alle lån til private udstedes gennem Totalkredit. Det er da lige lovlig smart.

Vi kender markedet

Spørg os – vi hjælper inderlig gerne med at finde billigere løsninger til dig.

Vi kender alle produkterne og priserne. Vi ved hvilke knapper vi skal trykke på.

Så kontakt os NU – så vi kan vise ”mastodonterne” at NOK ER NOK