Den grundlæggende idé er, at kunderne skal opleve et full service økonomihus

Vi ønsker at være økonomisk sparringspartner for privat- og erhvervskunder i øjenhøjde og være en naturlig part at involvere i alle økonomiske anliggender. Kunden skal opleve en økonomisk sparringspartner som skaber MerværdiOverblikStatus og Tryghed.

Kunden er et og alt

Jeg har været ansat hele min karriere i den finansielle sektor i to forskellige banker gennem den 19 år lange karriere. Dels har jeg været beskæftiget i ledende stillinger igennem de seneste 12 år og dels i specialist og rådgivningsfunktioner gennem en del år. Den senere tid har jeg drevet Økonomihus.dk

Jeg har igennem tiden stået i spidsen for flere udviklingsprojekter, som med stor succes har været gennemført og netop har skabt Merværdi, Overblik, Status og Tryghed for kunderne. Denne oplevelse vil jeg nu videreføre via uvildig rådgivning i Økonomihus.dk.

Min uddannelsesmæssige baggrund er en HD i regnskab og økonomistyring. Hvorfra jeg sammen med min jobmæssige karriere har stor erfaring med økonomi og er rigtig god til netop at skabe Merværdi for jer gennem forbedrede vilkår i bankerne, skabe Overblik i jeres økonomi. Netop så I kan føle Status ved jeres økonomi og ikke mindst Tryghed, så man kan sove roligt om natten…

Kunden er et og alt. Så kunden er altid i centrum!

 

Carsten Lund,
Indehaver og uvildig økonomisk rådgiver

Carsten Lund

Carsten Lund
Uvildig økonomisk rådgiver
Indehaver af Økonomihus.dk

M: 40 11 65 86

cl@okonomihus.dk

FÅ OPTIMERET INDTJENING OG FINANSIERING

Jeg har arbejdet 25 år i den finansielle sektor, heraf de 18 år i realkreditsektoren og 7 år i banksektoren, og derfor har jeg et meget indgående kendskab til finansiering af ejendomme. I min karriere har jeg primært arbejdet med virksomheder i min egenskab af min ansættelse som erhvervskundechef/rådgiver. De sidste 5 år har jeg drevet egen virksomhed med speciale inden for virksomhedsrådgivning med fokus på finansiering og økonomi.

Jeg har hjulpet mange virksomheder med at få optimeret indtjeningen og forbedret finansieringen af virksomheden. Samtidig har jeg fået skabt et overblik over likviditeten, så der kunne iværksættes tiltag, der gav virksomheden ny luft til investeringer..

Min uddannelsesmæssige baggrund er en cand.merc.mot (teknologiledelse) fra CBS i Kbh, samt uddannet ejendomsmægler og valuar. Netop blandingen af min praktiske erfaring og min teoretiske tilgang til virksomheden gør, at jeg kan rådgive på et højt niveau. Derfor kan jeg give dig og din virksomhed et boost, så I står stærkere til fremtiden.

 

Jesper Adler
Uvildig økonomisk rådgiver

Jesper Adler
Uvildig økonomisk rådgiver

M: 41 19 33 10

ja@okonomihus.dk

Kunderne skal opleve en god service

Min tid i den finansielle verden startede tilbage i 1988 – og gennem disse år har jeg opnået solid erfaring med rådgivning af privatkunder om bolig, investering og pension.

Jeg har bl.a. fungereret som filialchef, bankrådgiver og supportmedarbejder – og har med succes ydet professionel service og assistance i mine tidligere job, både over for kunder og kollegaer. Som person er jeg omgængelig, har let ved at kommunikere med mange forskellige mennesker på forskellige niveauer og har altid fået god respons på mine samarbejdsevner.

I økonomihus vil jeg hovedsagligt sørge for beregninger og gennemgang af oplysninger inden afholdelse af møder. Derudover er jeg også ansvarlig for vores bogføringsaftaler. Så jeg er rigtig meget orienteret mod en sublim god service overfor vores kunder.

 

Freddy Lindahl,
Uvildig økonomisk rådgiver

Freddy175

Freddy Lindahl
Uvildig økonomisk rådgiver

M: 41 67 67 34

fl@okonomihus.dk