Vores kunder har tjent mere end 100.000.000 kr. på bankskifte igennem tiden. Det er lykkedes ved at forhandle kundernes renter og gebyrer. Besparelserne er opnået hos kundernes nuværende bank eller ved et bank skifte.

Årsoversigternepexels-photo (2)1

Der er meget store forskelle på renter og gebyrer både i de enkelte banker samt fra kunde til kunde. Tjek din årsopgørelse fra banken. Den er kommet ud pr post eller ligger i din e-boks hos dig. Årsoversigten viser dig, hvad du giver i renter og gebyrer i din bank, så det er værd lige at tjekke den.

Rentesatser over 5% er for dyrt

Når du tjekker din årsoversigt og ser renter over 5% på f.eks dit boliglån er du godt på vej mod, at du vil kunne opnå en besparelse. Renter over 5% å et boliglån er for dyrt. Hvis du også har lidt opsparing, friværdi og et godt overskud pr. md, så er du til og med også en attraktiv kunde for banken.

Bankskifte

Mener du, at din renter og gebyrer er for høje bør du overveje at skifte bank. Du kan vælge inden du kontakter din nuværende bank at kontakte 3 andre banker, hvor du får indhenter tilbud fra. Når du har fået disse 3 tilbud kan du bedre forhandle med din nuværende bank om dine renter og gebyrer.  Bankerne bliver mere forhandlings villige når du har noget at presse dem med.

Husk dit nytårsforsæt

Så havde du overvejet at få tjekket din økonomi og det til med var et nytårsforsæt, så er det tiden til det nu. Der kan ligge en god ski- eller solskinsferie gemt her.